Logo Bonuscollega | Online marketing

Digitale groei bereiken met creatieve online marketing

Door impactvolle ontwerp- en marketingstrategieën en een scherpe gevoel voor esthetiek te implementeren, trek ik de aandacht van jouw doelgroep en houd ik deze vast.

Waar kan ik je mee helpen?

Online zichtbaar zijn met je bedrijf is tegenwoordig een must. Maar hoe krijg je dat op de juiste manier voor elkaar? Marketing is een breed begrip en de online ontwikkelingen gaan razendsnel. Ik help je om inzicht te creëren. Met jouw input ontwikkel ik een marketingstrategie die past bij jouw bedrijf en jouw wens om te groeien. Zo komt die stip op de horizon steeds dichterbij en kom je niet alleen onder de aandacht, maar boek je ook gegarandeerd resultaat!

Webdesign

Je hebt 5 seconden om ervoor te zorgen dat een nieuwe website bezoeker nieuwsgierig wordt naar je bedrijf. One shot zou je kunnen zeggen. Want je website kan het contact met die potentiële klant of partner maken of breken. Of je nu net bent gestart, of al jaren online aanwezig bent met je bedrijf.
Ik zorg ervoor dat jouw website volledig up-to-date is en meer:

 • Krijg een professioneel design op maat, dat past bij jouw bedrijf. 
 • Genereer meer bezoekers.
 • Vergroot de interactie met je bezoekers.
 • Genereer meer leads. 
 • Laat je website voor je werken door inzicht in statistieken.
 • Voer eenvoudigen aanpassingen aan de website zelf door als je dat wilt.

Responsive design

Hoe funcioneert jouw website op mobiel?

Bijna 70% van de websites wordt vanaf een smartphone of tablet bezocht. Dus ook die na jou! 
Nieuwe klanten oriënteren zich en beslissen vaak via hun smartphone. Doordat je website goed te bekijken is op smartphones en tablets heeft dat niet alleen een positief effect op de gebruikerservaring maar ook op jouw positie in de Google zoekresultaten. We noemen dit ook responsive design.  

Als jouw website niet responsive is loop je omzet mis. Want je wilt ook goed bereikbaar zijn voor de mensen die jouw website even tussendoor checken op hun mobiel. Mobile-ready zijn zorgt ervoor dat bestaande klanten aan jouw bedrijf verbonden blijven. En dat nieuwe klanten op je website blijven. 

De Bonuscollega zorgt dat:

 • jouw website volledig bruikbaar is op desktop, laptop, tablets en mobiel.
 • klanten en nieuwe bezoekers langer op je website blijven en voor jou kiezen. 

Oude website vernieuwen

Een goede website vraagt onderhoud. Want als je eenmaal goed vindbaar bent, wil je dat natuurlijk blijven.  Je wilt een goede indruk achterlaten en met nieuwe klanten in gesprek blijven. Dat lukt niet met een verouderde site… Met een verouderde website:

 • kunnen conflicten ontstaan met nieuwere browsers;
 • kan je website niet of slecht weergegeven worden op mobiele apparaten;
 • is je website gevoelig voor hackers en e-mail spammers;
 • Past deze niet meer bij jouw bedrijf zoals het nu is;
 • heb je alleen een online visitekaartje terwijl een nieuwe website juist voor jou werkt?

Je laat een heleboel kansen liggen en daarom is het tijd om in actie te komen. Ik maak graag inzichtelijk waar we het beste kunnen beginnen, zodat jij snel resultaten boekt.

Je hebt gevonden wat je zocht

De BonusCollega is de multitool voor jouw bedrijf gespecialiseerd in website-ontwerp en -ontwikkeling, digitale marketing en online-strategien, en levert alles dat je nodig hebt voor jouw bedrijf om te groeien en op lange termijn succes van je organisatie. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek hoe ik kan helpen jouw webaanwezigheid te verbeteren.

Vindbaarheid

Iedereen wil gevonden worden in Google. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw bedrijf eerder naar voren komt dan dat van je concurrent, en dat je niet pas op pagina 5 tevoorschijn komt? Zoekmachines werken immers net iets anders dan de Gouden Gids…

Natuurlijk kun je advertentieruimte inkopen. Maar je online vindbaarheid kun je ook beinvloeden op een onbetaalde of natuurlijke manier. We noemen dit proces SEO, ook wel zoekmachineoptimalisatie. In andere woorden; SEO zorgt ervoor dat je beter wordt gevonden op bepaalde zoekwoorden of combinaties daarvan. 

In een tijd waarin iedereen zoekt en vindt via het web is SEO onmisbaar. Staat het niet op jouw prioriteitenlijst, dan loop je direct omzet mis. Zorg dus dat je beter scoort dan jouw concurrent en op de eerste zoekpagina terecht komt. En dat mensen ook echt op jouw pagina klikken, omdat je introductie pakkend en kloppend is. Zo speel je mee met de marktleiders en bouw je aan het succes en de betrouwbaarheid van je merk. 

Naast SEO zijn er nog meer verschillende manieren om jouw online vindbaarheid te vergroten. Ik stel graag een strategisch plan op voor jouw bedrijf om dit doel te bereiken. Daarbij krijg je maandelijks een overzicht van de resultaten en prestaties van jouw website. 

E-mailmarketing

E-mail is nog steeds het meest gebruikte communicatiemiddel. Zou het daarom niet zinvol zijn om je doelgroep vaker te benaderen via mail?
Als je de juiste boodschap verzendt en de ontvanger steeds weet te verrassen, is e-mail een perfecte manier om naamsbekendheid, vertrouwen en loyaliteit op te bouwen. Ook voor upsell en cross-sell van producten of diensten is e-mailmarketing ideaal. Bovendien bereik je je klant 1 op 1 en heb je een effectief bereik, omdat je zeker weet dat de boodschap in de inbox belandt. 

E-mailmarketing kun je opbouwen vanuit een bestaande klantendatabase, maar ook door een nieuwe lijst op te bouwen. Het is dus nooit te laat om te beginnen en voor iedere branche is het mogelijk interessante content op te maken. Ik stel persoonlijke berichten voor jouw doelgroep op, geef ze aantrekkelijk vorm en zorg dat de resultaten meetbaar en inzichtelijk bij jou terugkomen.

Website onderhoud

Het up-to-date houden van je website is vaak een ondergeschoven kindje. Toch is het een superbelangrijk onderdeel van je marketing. Het zorgt ervoor dat je minder gevoelig bent voor hackers en dat je website snel blijft. Dit is belangrijk voor de gebruikservaring en zoekmachinaoptimalisatie. 
Door je website goed te onderhouden, blijf je de concurrentie voor. Je behoudt je bezoekersaantallen, trekt nieuwe klanten aan en stimuleert de verkoop. 

In de Bonuscollega vind je de perfecte partner voor onderhoud en doorontwikkeling. Ik houd wijzigingen voor je bij, doe beeldupdates, ontwikkel functionaliteiten door en houd de styling up-to-date. In de tussentijd ben jij verzekerd van de nieuwste features en een goede backup. En tijd om te doen waar jij energie van krijgt!

bonuscollega logo

BonusStrippenkaart


Kies hieronder de kaart die je nodig hebt voor je project.