Over

Wie is de bonuscollega

Jouw bedrijf beter zichtbaar voor je klanten, producten en diensten beter in de markt, je merk professioneel en sexy maken en meer leads te genereren.

Alles over de BonusCollega?

Mijn naam is Dennis Neyndorff, oprichter van de BonusCollega en ik heb een passie voor marketing en design. De BonusCollega is ontstaan uit gesprekken die ik met een aantal ondernemers had. Zij hadden eigenlijk allemaal dezelfde behoefte voor hun bedrijf; een collega die de (online) marketing verzorgd, waarmee ze konden klankborden, flexibel inzetbaar is, groeiplannen maakt en zelfstandig uitvoert, “mooie dingen” kan maken en tegelijk de omzet verhogen. Zonder daar een FTE voor te moeten aannemen. Een soort ‘bonus collega’ zeg maar.

Vanuit mijn kantoor in het iconische Industriegebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam help ik dan ook ondernemers om hun marketing en design naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast ben ik ook een echte familieman. Mijn drie zoons inspireren me om iedere dag een betere versie van mezelf te laten zien en ik hoop vice versa. Alles dat ik hen mee geef in het leven, zit ook verweven in mijn bedrijfsethiek: we geven nooit op, we blijven ons ontwikkelen en bouwen aan langdurige waardevolle relaties met anderen. 

Vind je me niet achter mijn laptop, dan sta ik waarschijnlijk in een skatepark, in de sneeuw op mijn snowboard, of op in de bossen op mijn mountainbike.

Wat kan de BonusCollega voor mijn bedrijf betekenen?

Kijk of ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Our time: 3:08am UTC