De eerste stap

Ik kan me voorstellen dat je een vraag hebt voor me voordat je pas in gesprek wilt gaan. Een langdurige zakenrelatie bouw je immers niet van de ene op de andere dag op. Ik ben goed bereikbaar dus voel je vrij om je vraag te stellen.

Laten we het gesprek starten

Een idee ontstaat zodra het eerste zaadje is geplant. Maar het blijft slechts bij een idee totdat je het aan de juiste persoon vertelt. Iemand die jouw ideeën kan omzetten naar dat wat je voor ogen hebt. Het laatste wat je wil is dat ideeën in je hoofd blijven en spijt hebben dat je ze niet hebt uitgevoerd. Laten we het gesprek starten! Zal ik jou bellen?

Hoe concreter hoe beter

Je weet al precies wat je wilt en je idee is bijna tot in detail uitgedacht. Voor jou is het geen idee meer, je ziet het helemaal voor je. Je hebt het misschien zelfs al van je afgeschreven! Dit vraagt om een meer gedetailleerde briefing. We kunnen dit op twee manieren aanvliegen. Wat heeft je voorkeur?

Heb je een vraag? Stel em gerust

Je hebt gevonden wat je zocht

De BonusCollega is de multitool voor jouw bedrijf gespecialiseerd in website-ontwerp en -ontwikkeling, digitale marketing en online-strategien, en levert alles dat je nodig hebt voor jouw bedrijf om te groeien en op lange termijn succes van je organisatie. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek hoe ik kan helpen jouw webaanwezigheid te verbeteren.

Stel je vraag

Bel mij