Logo Bonuscollega Rotterdam

Meer over de Bonuscollega

Wie is de Bonuscollega

Mijn naam is Dennis Neyndorff en ik heb een passie voor marketing en design. Ik heb veel ervaring opgedaan als marketeer bij een multinational en als zefstandig ondernemer, voordat ik met de Bonuscollega begon. 
Ik vind het heerlijk om met gelijkgestemde ondernemers te sparren. In mijn netwerk bleken zij eigenlijk allemaal dezelfde behoefte te hebben voor hun bedrijf: iemand die de (online) marketing van A tot Z verzorgt, met wie ze kunnen klankborden en die hun ontwikkelbehoefte vervolgens direct vertaalt in een praktisch groeiplan voor hun bedrijf. Daarnaast moet deze specialist vooral ook zelfstandig kunnen uitvoeren, flexibel inzetbaar zijn, “mooie dingen” maken en vanzelfsprekend de omzet verhogen zonder een vaste fte te vullen.

Tijdens zo’n klankbordsessie met één van mijn klanten viel de term ‘bonus collega’, waardoor voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Sindsdien ben ik dan ook de Bonuscollega voor ondernemers, die hun bedrijf naar een hoger niveau tilt. 

Sparren doe ik nog steeds graag en overal: bij mij op mijn kantoor in het iconische Industriegebouw in Rotterdam, op andere toffe plekken in de stad of op locatie bij een klant.

Dennis Neyndorff
Logo Goossens Belastingadviseurs
Logo Mao Advocaten
Logo Milonga Luz de Luna
Logo M-Files
Logo Intellerts
Logo Fysiopelvis
Logo Milonga Luz de Luna
Logo Kiki Vreeling

Zet jouw bedrijf in de spotlight, zoals het hoort

Samen met je Bonuscollega.

bonuscollega logo

BonusStrippenkaart


Kies hieronder de kaart die je nodig hebt voor je project.